Baggrund

Jeg er uddannet cand. scient. i biokemi fra Københavns Universitet 1994. I en lang årrække var jeg tilknyttet den farmaceutiske industri,  “Contract Research Organizations (CROs)” og Lægemiddelstyrelsen – med speciel interesse indenfor produkt-/patient sikkerhed, kvalitetsstyring og regulatoriske anliggender (bl.a. hos Novartis Healthcare, Eli Lilly, Lundbeck, LEO Pharma og ALK Abelló).

I 2012 startede jeg som konsulent i sædbanken Nordic Cryobank/European Sperm Bank og fik snart til opgave at udvikle et komplet kvalitetssystem til organisationen. Virksomheden har siden ekspanderet voldsomt og er nu repræsenteret flere steder i Danmark, i UK og Tyskland. Med en innovativ tilgang, produkter af høj kvalitet og omfattende kundeservice, er European Sperm Bank blevet en førende sædbank i Europa og en banebrydende aktør inden for den voksende danske fertilitetsindustri (se www.europeanspermbank.com).

Efter snart 8 år som kvalitetschef (samt fungerende Ansvarlig Person 2015-2020 og Databeskyttelsesrådgiver siden 2018), har jeg besluttet mig for at genoplive min tidligere konsulentvirksomhed og tilbyde div. ydelser indenfor de fagområder som jeg holder så meget af.

På trods af et ændret fokus fra lægemidler til væv og celler, er mit primære mål dog stadig det samme; at arbejde for patientens/forbrugerens interesser og levere produkter til behandling og tjenester af høj kvalitet.

For yderligere information vedr.

  • tidligere ansættelsesforhold;
  • efteruddannelse;
  • kvalifikationer;
  • anbefalinger/udtalelser mv.,

se gerne min LinkedIn profil. 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at fortsætte med at browse på siden accepterer du brugen af cookies