Målgruppe

LHR Consult’s målgruppe er tænkt at omfatte fertilitets- og vævscentre, som beskæftiger sig med humane væv og celler – og assisteret reproduktion (fx fertilitetsklinikker, stamcelle-, æg- og sædbanker), samt andre virksomheder, offentlige institutioner mv. (fx indenfor “life science” branchen) for hvem div. ydelser – enkeltvis eller i kombination måtte være relevant.

Fertilitets-/”life science”-branchen spiller en vigtig rolle for dansk økonomi ved at styrke væksten og bidrage finansielt til velfærdssamfundet. Specielt forventes den globale fertilitetsindustri at vokse betydeligt over de næste år. Det skyldes bl.a. stigende infertilitet blandt mænd og kvinder, øget social accept og opmærksomhed i befolkningen – samt nye og forbedrede teknikker indenfor assisteret reproduktion.

Danmark er en af de største eksportører af human sæd og to af de vigtigste aktører er de danske sædbanker Cryos International og European Sperm Bank. Grundet den lokale tilstedeværelse, en gunstig national lovgivning og relativt lave behandlingsomkostninger, forventes den globale vækst således at påvirke det danske fertilitetsmarked markant.

Denne forudsigelse er selvfølgelig interessant, da LHR Consult ønsker at bidrage til den fortsatte udvikling og fremdrift indenfor området – og herigennem forbedre ydeevne og skabe værdi for kunden.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at fortsætte med at browse på siden accepterer du brugen af cookies