Målgruppe

LHR Consult’s målgruppe er tænkt at omfatte sundhedsbranchen (fx fertilitetsklinikker, vævs- og celle banker, praktiserende læger og sygehuse), ”life science”, samt andre akademiske fagområder i offentlig/privat regi, for hvem div. ydelser – enkeltvis eller i kombination, måtte være relevant.

Fertilitets-/”life science”-branchen spiller en vigtig rolle for dansk økonomi ved at styrke væksten og bidrage finansielt til velfærdssamfundet. Specielt forventes den globale fertilitetsindustri at vokse betydeligt over de næste år. Det skyldes bl.a. stigende infertilitet blandt mænd og kvinder, øget social accept og opmærksomhed i befolkningen – samt nye og forbedrede teknikker indenfor assisteret reproduktion.

Danmark er en af de største eksportører af human sæd og to af de vigtigste aktører er de danske sædbanker Cryos International og European Sperm Bank. Grundet den lokale tilstedeværelse, en gunstig national lovgivning og relativt lave behandlingsomkostninger, forventes den globale vækst således at påvirke det danske fertilitetsmarked markant.

Den farmaceutiske/biotekniske industri er ligeledes en nøglesektor i dansk økonomi. Danmark har en betydelig biofarmaceutisk industri, hvor flere indenlandske virksomheder forsker og fremstiller farmaceutiske produkter. En række gunstige rammebetingelser betyder, at en hurtig, sikker og omkostningseffektiv lægemiddelopdagelse og lægemiddeludvikling er en realitet.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at fortsætte med at browse på siden accepterer du brugen af cookies